Ensam Kom Jag Aldrig Hit - Coste Apetrea - Stilla Regn (Vinyl, LP)


1986
Label: Sonet - SLP-2780 • Format: Vinyl LP • Country: Sweden • Genre: Jazz, Funk / Soul • Style: Soul-Jazz
Ensam Kom Jag Aldrig Hit - Coste Apetrea - Stilla Regn (Vinyl, LP)

Min senaste sökning på popfakta: Stilla regn - Coste Apetrea.

Aldrig Ensam. Aldrig Ensam är en ideell organisation som startades av Charlie Eriksson för att bidra till en mer öppen dialog kring psykisk ohä är att sprida information och kunskap för att bryta tystnaden och alla tabun. Alla kan drabbas – antingen själv eller som anhörig.

Jag satt helt ensam på en bänk inne i centrala Kalmar och grät på ett sätt som jag aldrig tidigare hade gjort. En känsla av ångest rullade som en våg över mig och jag visste inte vart jag skulle ta vägen eller vad jag skulle göra för att hindra den här extrema upplevelsen.

Aldrig Ensam Show – En föreställning som räddar liv. Charlie Eriksson är prisbelönt entreprenör och grundare av Aldrig Ensam. Kristofer Greczula är en av Sveriges mest lovande artister och låtskrivare. I Aldrig Ensam Show lyfter de tillsammans på locket till psykisk ohälsa, något av .

View credits, reviews, tracks and shop for the Cassette release of "Ensam I Ett Regn" on Discogs.


Empaligon - Black Dominated Annihilation (Vinyl, LP, Album) Equilibrium - Nick Wiz - Cellar Instrumentals (CD, Album) The Sisters Of Mercy - First And Last And Always (CD, Album)