Dat Is Alles - Rob de Nijs - Alle 40 Goed - Rob De Nijs (CD)


2009
Label: EMI - 5 099968 534929 • Series: Alle 40 Goed • Format: 2x, CD Compilation • Country: Netherlands • Genre: Pop •
Dat Is Alles - Rob de Nijs - Alle 40 Goed - Rob De Nijs (CD)

 · Listen free to Rob De Nijs – alle 40 goed (Wieringerwaard, Banger Hart and more). 40 tracks (). Discover more music, concerts, videos, .

 · Rob de Nijs heeft zonder meer een aparte plaats ingenomen in de geschiedenis van het Nederlandse lied. Heeft feitelijk altijd een middenweg gekozen van diepgaandere liedjes tot meer hitgericht werk. De hardwerkende de Nijs is nog altijd goed voor volle theaters en /5(9).

 · Rob de Nijs - Alle 40 goed - 2CD JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.

Artiestinformatie. De derde single die Rob de Nijs met zijn begeleidingsband mocht maken bij Philips na een gewonnen talentenjacht is Ritme Van De Regen en wordt in het voorjaar van een grote hit. Binnen korte tijd groeit De Nijs uit tot het Nederlandse equivalent van Cliff Richard. Daarna volgens nog enkele hits van voor het Top 40 tijdperk.

Rob de Nijs wordt op 26 december, tweede kerstdag, geboren in de Linnaeusstraat 72 in Amsterdam. Hij groeit op in de directe omgeving van het Oosterpark, dat een belangrijke rol in zijn jeugd zou spelen. Zijn vader is eigenaar van een in Amsterdam en verre omgeving zeer bekende rijschool. In de zomer van krijgt hij een broertje: Bert.


Darumadar Utnak Indul - Lakodalom Van A Mi Utcankba - Friss Csardas - Schnuckenack Reinhardt Quintet Lovers & Foemen - LelKem - All Four Seasons In One Day (CD, Album) Live Good (Remix) - Various - Kemet Crew - Champion Jungle Sound (CD)