Αν Είσαι Η Αγάπη - Έλενα Ρωμέση - Ζήλεψα Τον Ήλιο (Cassette, Album)Label: CBS - TC-CBS 460150 4 • Format: Cassette Album • Country: Greece • Genre: Folk, World, & Country •
Αν Είσαι Η Αγάπη - Έλενα Ρωμέση - Ζήλεψα Τον Ήλιο (Cassette, Album)

Η γενιά του ‘30 τον είχε στην κορυφή. Οι επόμενες συνέχισαν να τον θεωρούν ηγέτη και δάσκαλο σαν να μην έχει φύγει. «η αγάπη μου ξεπέρασε πια τα λόγια και έχω την εντύπωση πως, αν ήμουν.

 · Ο τόπος είναι η Εκκλησία Του, τον τρόπο θα τον διδαχθείς από τον ίδιο τον Θεό. Αν γίνεις άνθρωπος του Θεού θα έχεις και αγάπη. Εάν είσαι άνθρωπος της «αγάπης» χωρίς Θεό τότε σίγουρα και η Estimated Reading Time: 1 min.

Κι αν έρθει κάποτε η στιγμή να χωριστούμε, αγάπη μου, μη χάσεις το θάρρος σου. Η πιο μεγάλη αρετή του ανθρώπου, είναι να 'χει καρδιά.Author: Mareld.

 · Τοξική αγάπη: η πίεση για σεξ εξαιτίας της ανασφάλειας φόβος και η ανάγκη άμεσης επιβράβευσης Αγάπη: η ικανότητά του να είσαι μόνος σου Τοξική Αγάπη: η ανικανότητα να αντέξεις τον Estimated Reading Time: 17 mins.

 · 7 ερωτήσεις για να αρχίσει να ρέει ξανά η αγάπη στη σχέση σου. Χαρά μοιρασμένη, δυο φορές χαρά! Νιώθεις πως έχει φύγει η αγάπη από τη σχέση σου; Μήπως υπάρχει απόσταση ανάμεσα σε σένα και στον Reviews: 4.


A Few Days Later - Singularis (2) - Dopamine Dream (CDr, Album) Bau Dein Haus Auf Liebe - Various - 3. Feuerwerk Mit 28 Heißen Hits (Vinyl, LP) The Truth - Pkrek* - Ariesynth (File, MP3, Album)